Welkom op de website van Bekker Construction Design.

» Lees alles over ons of over de projecten die we hebben gerealiseerd...foto 1

Meubels

Ons motto is: als het van hout is maken wij het allemaal. Van stoel tot kast, sigarenkisten, schilderijlijsten, menukaart- houders en tafels, in alle soorten en maten. Heeft u iets moois gezien maar is het net te groot of juist te klein en is het gemaakt van de houtsoort die u juist net niet zoekt? Wij maken uw meubel precies zoals u het wilt! Wij leveren onbehandelde meubels maar ook afgewerkt d.m.v. olie, wax, beits, lak of spuitwerk. U kiest voor de afwerking die u zelf het mooist vindt.
Bekijk foto's...

foto 3

Interieurbouw

Naast klein houtwerk leveren wij ook vaste meubelen en complete inrichtingen voor zowel particulier als bedrijf. Hierbij valt te denken aan: kantoor- en winkelinrichting, standbouw, inloopkasten, complete slaapkamers in uw eigen stijl en smaak. BCD levert indien gewenst ook totaalconcepten, inclusief wanddecoratie en -afwerking.
Bekijk foto's...

foto 3

Hout

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij werken met de mooiste materialen die wij op ambachtelijke wijze verwerken tot een eindproduct, voornamelijk massief hout zoals eiken, beuken en iepen. Echt hout, zoals wij dat zelf noemen.Tevens is er de mogelijkheid voor particuliere en zakelijke klanten om bijzondere houtsoorten uit Nederlandse bossen te kopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld; eiken, iepen, essen, kersen, taxus, hulst. De voorraad van aanwezige houtsoorten varieert. Uiteraard kan BCD hiervan ook unieke producten voor u vervaardigen.
Bekijk foto's...